Victorinox

Kvalitet, funktionalitet, innovation og ikonisk design

Victorinox går helt tilbage til år 1884, da Karl Elsener åbnede sit værksted i Ibach-Schwyz. Hans revolutionerende idé om fremstilling af en kompakt kniv med en række praktiske funktioner var en succes: den schweizer-kniven blev født.
Disse populære knive er vanskelige at komme uden om, hvis du er på jagt efter en ny lommekniv, og med rigtig god grund. Knivene og designet stammer fra Schweiz og har en høj standard, når vi sammenligner kvaliteten med andre knive. I slutningen af det 19. århundrede, skulle den Schweiziske hær have nye knive, og valget faldt på familien bag Victorinox.

Da kundernes behov og teknologier har ændret sig gennem årene, har den legendariske schweiziske hærkniv også udviklet sig og er nu tilgængelig i en række varianter over hele verden. Kvalitet, funktionalitet, innovation og ikonisk design har højeste prioritet hos Victorinox.

Igennem de over 100 år, er knivene blevet finpudset, designet og udviklet til nærmest de perfekte knive, og uanset hvor i verden du befinder dig, vil de kende det ikoniske logo og den røde kniv.