Godt håndværk er passionen

Snedkerarbejde er ikke blot et håndværk - det er en kunstform, der kræver kreativitet, teknisk kunnen, et øje for detaljer og ikke mindst en kærlighed til kvalitetsmaterialer og et godt stykke værktøj.

Hos snedkerværktøj.dk er vi inspireret af de gamle håndværker-dyder, i form af tid til fordybelse, omhu og autentisk snedkerværktøj, hvor både funktionalitet og design går op i en højere enhed. Vores værktøj er derfor nøje udvalgt, og med mange års erfaring i branchen har vi skabt et katalog af produkter, der imødekommer både lærlingen, hobby entusiasten og den professionelle snedker.

Om snedkerværktøj.dk

Snedkerværktøj.dk er skabt af Søren Ulrich, der efter mange års erfaring, både designer og skaber møbler af høj kvalitet. Denne erfaring bruges ligeledes på at håndplukke snedkerværktøj, som den næste generation af snedkerlærlinge kan gøre brug af. Værktøjet er ikke blot yderst funktionelt, men også behageligt for både hænder og øjne, ligesom snedkerværktøjet kan købes til fornuftige priser.

For prisen på værktøj er essentiel, for både lærling, entusiast og snedker. Det er dog også vigtigt, at dit snedkerværktøj er af høj kvalitet, så der dermed kan skabes høj kvalitet. Kvalitetsværktøj holder længere og ligger bedre i hånden. Har du været i gang med et stykke snedkerarbejde, så kender du måske til dårligt og slidt værktøj. Det slipper du for hos os, da værktøjet er det samme som anvendes i Søren Ulrichs daglige arbejde som snedker.

Vi sælger både individuelt værktøj til en fast stykpris, samt pakker med udvalgt værktøj til lærlingen og entusiasten der ønsker at komme i gang træ arbejdet. Derfor har vi samlet flere pakker, der imødekommer alle slags behov, omend du er helt ny i faget, kender en smule til det, eller arbejder med træ dagligt. For at du bedst kan tage et valg, når det kommer til indkøb af snedkerværktøj, har vi skrevet en kort guide.

Snedkerværktøj til lærlingen & mesterlære

Som lærling skal dit værktøj holde mange år frem og ikke mindst være behageligt og effektivt at anvende, så du ikke slider dig selv mere end nødvendigt, men kan være i faget i mange år. Kvalitetsværktøj skaber kvalitetsprodukter og gør derved faget både sjovere, samt giver færre frustrationer og en stejl læringskurve. I håndværkerfag er en god start vigitg for resten af din karriere, så vi anbefaler klart at du vælger de kvalitetsværktøj, frem for det billige køb. Vi har netop skabt vores værktøjssæt, så du ikke behøver at gå på kompromi med kvaliteten, men stadig kan spare penge, oftest mellem 10 - 15% i forhold til enkelt køb af værktøj.

Som lærling skal du gøre op med dig selv, hvilke værktøj du ønsker at købe i første omgang og hvilke du kan låne af din skole eller mester. Du kan altid tilkøbe de værktøj, som du senere får brug for. Ønsker du en særlig sammensat kasse med værktøj, er du velkommen til at kontakte Søren Ulrich, som gerne hjælper dig godt i gang i håndværkerfaget.

Snedkerværktøj til hobby entusiasten

Arbejdet med træ og det at give gamle møbler nyt liv, har de senere år fået en fornyelse i Danmark. Flere og flere hopper ud i mindre eller større hobbyprojekter, når det kommer til arbejdet med træ og møbler. Det værdsætter vi hos snedkerværktøj.dk, da det har givet danskerne en bedre forståelse for godt håndværk og kvalitetsprodukter. Mange forsøger dog at hoppe over hvor gærdet er lavest - især i forhold til økonomien og værktøj. Det kan i sidste ende munde ud i dårligt håndværk, frustrationer og nyindkøb af værktøj, når det er gået i stykker eller slidt op for tidligt.

At arbejde med træ og designe sine egne møbler, skal være en god oplevelse og netop derfor anbefaler vi et pakkekøb, så du ikke står og mangler et stykke værktøj, hvor håndværket ender i lidt for kreative løsninger. Ved et køb af vores værktøjssæt, sparer du mellem 10 - 15% på dine værktøj. Vi garanterer til og med kvaliteten af dem, så du trygt kan komme i gang at arbejde i træ og lave dine egne møbler eller reparationer i hjemmet.

Snedkerværktøj til den professionelle

Snedkerværktøj.dk har hjulpet flere selvstændige med at starte op. Som selvstændig er kvaliteten af dit håndværk den vigtigste parameter og det dine kunder vil huske dig for. Vælger du at købe værktøj fra snedkerværktøj.dk kan du være sikker på at værktøjet er i orden, resten er op til dig.

Du har måske et foretrukket værktøjsmærke, eller måske er du ude for at lede efter et nyt? Vi åbner gerne vores showroom for virksomheder og personer, der ønsker at selvstændig, for at tage en snak om dit nye værktøjs indkøb og hvordan vi bedst kan hjælpe dig igang.

 

Miljøvenligpakning